default logo

Rožių eterinis aliejus

Rožių aliejus vienas iš seniausių žinomų eterinių aliejų. Dėl jo afrodiziakiškų savybių, visame pasaulyje jis naudojamas kaip meilės simbolis. Rožių eterinis aliejus yra labai plačiai naudojamas ir tinka net ir jautriausiai odai.

Jau nuo senų senovės romėnai, graikai ir arabai rožių aliejų nadoja kosmetikos ir parfumerijos gamyboje. Jis skleidžia stiprų gėlių aromatą. Šis aliejus puikiai tinka jautriai, sausai, senstančiai odai. Jis turi antibakterinių, antiseptinių ir sutraukiančių savybių. Jis puikiai drėkina odą, sumažina uždegimus ir raudonį, stangrina odą ir mažina raukšles. Jis taip pat tinkamas gydyti egzemą.

Tik keli šio eterinio aliejaus lašai įlašinti į kasdien naudojamas kosmetikos priemones gali pagerinti jūsų odos būklę.

Dėmesio! Rožių aliejus skatina kraujo tekėjimą, todėl jo nepatartina naudoti nėštumo metu!